У Польщі з’явився український портал ПРОстір

У Польщі з’явився український портал ПРОстір

25.12.13 08:14 0 685
У Польщі з’явився український мультимедійний портал ПРОстір – джерело інформації про життя у різних його проявах.

Про це IA ZIK повідомив заступник голови ЛОО НСЖУ Андрій Болкун.

«Ми представляємо українську громаду Польщі, наш адресат – це молода людина, яка, незалежно від походження, місця проживання чи рідної мови, відчуває зв’язок із Україною й Польщею та хоче знати більше про ці держави, – йдеться у повідомленні. – Наша мета – пояснити те, що відбувається навколо нас і що є важливе для активного покоління. Ми обираємо максимум свободи, оскільки віримо в людину. Наша громада зазнає динамічних змін, тому нам важливо зрозуміти, з чим ми хочемо себе ідентифікувати. Нас цікавить усе, що пов’язано з майбутнім – це, зокрема, новітні технології. Ми розуміємо важливість нашого минулого, яке сформувало неповторність нашого обличчя. Ми віримо в те, що минуле можна і треба перетворювати для сучасного покоління».

Портал пропонує три головні рубрики:

1. ПРОдії – у ній представлені події, які так чи інакше впливають на адресата

2. ПРОгляд – роздумова і суб’єктивна рубрика. У ній пропонують матеріали-роздуми із авторською позицією, інтерв’ю, огляди преси й подій.

3. «ПРОкреація допоможе нам створити, «креувати» себе – як людину, як представника спільнота і як нашого посланця у світ», – сказано в повідомленні.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ