Працівники Буковинської автоінспекції в гостях у дошкільнят

Працівники Буковинської автоінспекції в гостях у дошкільнят

25.12.13 13:03 0 867
Зразкове заняття «В країні пішоходів та водіїв» відбулось в дошкільному навчальному закладі №25 міста Чернівці. Такий захід в установі проводиться щорічно, як підсумок вивчення дітьми правил дорожнього руху, засвоєння норм безпечної поведінки на дорогах і вулицях.

Впродовж тижня всі види діяльності дітей підпорядковувались формуванню у них умінь і навичок орієнтуватись у дорожніх ситуаціях, засвоєнню тих базових норм поведінки, які гарантують учасникам дорожнього руху безпеку.

Завершальним етапом Тижня стало театралізоване дійство за участю дітей та казкових героїв, підчас якого дітки закріпили свої знання про світлофор, пішоходів, перехрестя, зупинки, інші елементи безпечного руху.

Заняття–гра «В країні пішоходів і водіїв» відбулось за участю заступника начальника УДАІ УМВС України в Чернівецькій області підполковника міліції Дмитра Кийова та старшого інспектора УДАІ підполковника міліції Івана Добровольського.

Як зазначив Дмитро Кийов, подібні змістовні заходи надзвичайно важливі, адже саме в підлітковому віці у наших дітей формуються правосвідомість, ті навики безпечної поведінки, які згодом стають визначальними для учасників дорожнього руху.

Хлопчики й дівчатка уважно слухали і навперебій відповідали на поставлені запитання працівників ДАІ, проявляли ту активність, якої прагнуть бачити у дітей батьки, педагоги, і, звичайно ж, автоінспектори, які дбають про виховання законослухняних пішоходів і водіїв. На думку працівників ДАІ, методика роботи з дітьми в цьому дошкільному закладі може бути прикладом для наслідування.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гришко заявив, що його ...
Наступна новина: Луцьк: ПАТ «Теремно Хліб» ...

КОМЕНТАРІ