Едуард Стоєв: Подальша робота «Волиньобленерго» з приходом нового власника зміниться лише в кращу сторону

Едуард Стоєв: Подальша робота «Волиньобленерго» з приходом нового власника зміниться лише в кращу сторону

25.12.13 10:13 0 5122
У Києві відбувся аукціон з продажу 75% акцій енергорозподільчої компанії "Волиньобленерго". Контрольний пакет за 462 млн грн на торгах придбало ТзОВ "Укрістгаз".

«Вважаю, що продаж акцій «Волиньобленерго» відбувся добре, адже минулоріч за акції таких же компаній із інших областей України держава отримала значно менші суми», - наголосив заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв у коментарі журналістам Волинського телебачення.

«Завдяки злагодженій роботі колективу на чолі з керівником Анатолієм Буріним, підприємство відповідає усім вимогам сучасного енергетичного ринку, в належному стані утримуються мережі, обладнання, налагоджений чіткий алгоритм роботи. Вважаю, що саме ці чинники були вирішальними при формуванні стартової ціни у 456 млн грн. Учасники аукціону, розуміючи перспективність підприємства, підняли її до 462 млн грн », - зазначив Едуард Стоєв.

Заступник голови облдержадміністрації припустив, що подальша робота «Волиньобленерго» з приходом нового власника зміниться лише в кращу сторону. «Думаю, що надійдуть чималі інвестиції в розвиток підприємства, в суттєве переоснащення і модернізацію, внаслідок чого значно покращиться якість надання послуг», - підкреслив він.

«На мою думку, значних кадрових змін на підприємстві не відбудеться, бо колектив там професійний та згуртований, вміє працювати на розвиток», - зауважив Едуард Стоєв.

Окрім того, заступник голови облдержадміністрації розповів, що при купівлі контрольного пакету акцій ТзОВ «Укрістгаз» взяло на себе низку зобов’язань. Зокрема, мова йде про погашення заборгованості за закуплену електроенергію відповідно до договору з ДП «Енергоринок», про спрямування інвестицій в модернізацію та недопущення заборгованості із заробітної плати та поступове її зростання.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Пакистан: суд у справі ...

КОМЕНТАРІ