Волинь: у 2013 році будівництво житла в області зросло на 20%

Волинь: у 2013 році будівництво житла в області зросло на 20%

25.12.13 09:41 0 820
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко взяв участь в урядовій селекторній нараді з питань підсумків роботи будівельної галузі та ЖКГ у 2013 році.

Олександр Башкаленко доповів, що з початку року волинськими будівельними підприємствами виконано робіт на загальну суму майже 500 млн грн. За характером робіт переважали нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння (78,5%), решта – капітальний і поточний ремонти.

Перший заступник голови ОДА також зазначив, що індекс будівельної продукції за 9 місяців, порівняно з таким же періодом торік, склав 86%. Дещо зменшилися обсяги будівництва інженерних споруд та нежитлових будівель. Проте, більш як на 20% зросло будівництво житла.

Олександр Башкаленко повідомив, що область активно готується до нового будівельного сезону. Так, уже сформовано узагальнений перелік інвестиційних проектів на 2014-й, які, як і в попередніх роках, фінансуватимуться через державний фонд регіонального розвитку. Вони переважно спрямовані на соціально-економічний розвиток сільських територій і малих міст.

Перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що з метою активізації інвестиційних процесів і збільшення обсягів будівництва в області діє відповідна довгострокова регіональна програма, якою визначено перелік інвестиційних проектів та пропозицій підприємств, установ та організацій області, що на період до 2020 року передбачають залучення понад 800 мільйонів доларів США.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Музей Пінзеля й досі не ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ