Луцьк: ПАТ «Теремно Хліб» святкує 30-річчя від дня заснування

Луцьк: ПАТ «Теремно Хліб» святкує 30-річчя від дня заснування

25.12.13 13:03 0 957
У Палаці культури міста Луцька відбулися урочистості з нагоди 30-річчя від дня заснування ПАТ «Теремно Хліб». Колектив із ювілеєм привітав почесний президент холдингу «Хлібні інвестиції» Юрій Триндюк. Голова правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко у своєму виступі поділився секретами успіху підприємства і подякував за працю ветеранам, колективу, який тепер випікає хліб для 20 відсотків волинян, і місцевій владі, яка створює комфортні умови для роботи підприємства.

Ювілярів привітав і вручив відзнаки обласної державної адміністрації заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк. Нагороди обласної ради вручив перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач.

Міський голова Микола Романюк висловив слова вдячності інвестору холдингу «Хлібні інвестиції», завдяки якому підприємство має можливість розвиватися і випускати якісну продукцію. Дав високу оцінку колективу, який у постійному творчому пошуку, але не забуває кращих пекарських традицій.

Микола Романюк подякував пекарям від імені депутатського корпусу, лучан, привітав зі святами, побажав міцного здоров’я, професійних успіхів і вручив Подяку колективу публічного акціонерного товариства «Теремно Хліб» (голова правління Тищенко Андрій Олексійович) за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розширення асортименту хлібобулочних виробів, покращення якості продукції, а також з нагоди 30-річчя від дня заснування підприємства. Він також вручив Подяки: Тимків Галині Василівні, комірнику готової продукції публічного акціонерного товариства «Теремно хліб»; Дубіль Галині Євгеніївні, продавцю публічного акціонерного товариства «Теремно хліб»; Макарук Світлані Іванівні, кухарю виробничої столової публічного акціонерного товариства «Теремно хліб»; Машевчуку Дмитру Миколайовичу, техніку-енергетику публічного акціонерного товариства «Теремно хліб»; Абрамчук Ірині Михайлівні, головному бухгалтеру публічного акціонерного товариства «Теремно хліб»; Іпатюк Інні Юріївні, начальнику булочного та кондитерського цехів публічного акціонерного товариства «Теремно хліб».

Почесні грамоти Міністерства аграрної політики та трудові відзнаки «Почесний пекар України» вручив працівникам підприємства голова ради об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко.

Учасники урочистостей переглянули фільм «Смак успіху» про діяльність хлібозаводу за 30 років. У ньому розповідалося про історію підприємства і його сьогодення. Зокрема, зараз «Теремно Хліб» випускає більше 60 найменувань хлібобулочних виробів, а головне, уся продукція без жодних хімічних добавок, 100 відсотків - натуральна.

Завод виробляє до 50 тонн на добу хлібобулочних виробів і є основним постачальником хліба у Волинській та частково у Рівненській областях . У 2005 році був побудований новий булочний цех з виробництва дрібноштучних виробів. Цех укомплектований новим сучасним обладнанням з Німеччини і Швеції.

У 2008 році введена в експлуатацію лінія з виробництва пшеничних сортів хліба з встановленням тунельної печі (Словенія). На підприємстві працюють три цехи: з виробництва хліба, батонів і кондитерських виробів. Підприємство реалізовує свою продукцію у спеціалізованих хлібних кіосках. Постійно вивчається попит населення на продукцію, впроваджуються нові види. Лише цього року планують виготовляти 10 видів хліба за новими рецептами. Користується попитом хліб «Січовий», «Подільський», «Луцький». Набувають популярності нові сорти – «Заварний», «Любительський», «Здоров’я», «Бородинський», «Гродненський», за білоруськими рецептами. У кондитерському цеху тепер виготовляють не лише смачні листові пироги, а й печиво з пісочного тіста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ