Спартакіада «Волинь спортивна - 2013» фінішувала

Спартакіада «Волинь спортивна - 2013» фінішувала

25.12.13 18:53 0 936
Завершилася обласна спартакіада «Волинь спортивна - 2013», яка розпочалася лютому і завершилася у грудні і була організована управлінням у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації.

Вона проводилася з метою залучення дітей та молоді до активних занять фізичною культурою та спортом, активізації фізкультурно-оздоровчої роботи, популяризації та пропаганди фізичної культури і спорту, підготовки спортсменів до участі у відповідальних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, підведення підсумків роботи серед територіальних фізкультурних організацій міст і районів у комплексному заході, реалізації обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки.

Загальнокомандна першість визначалася окремо з індивідуальних та ігрових видів спорту серед фізкультурних організацій міст і районів. Спортсмени міста Луцька у відповідності до попередньої заявки, брали участь у 12 змаганнях з 17, передбачених положенням.

В змаганнях з баскетболу серед юнаків (тренер Дмитро Чайковський), волейболу серед дівчат (Галина Ромашкевич), боксу (Петро Боярчук), греко-римської боротьби (Ігор Любежанін), гімнастики художньої (Ольга Балакіна), боротьби дзюдо (Володимир Каразія), плавання (Сергій Алферов), тенісу настільного (Євген Демчук), гандболу серед юнаків (Ростислав Ланевич) збірні команди міста Луцька були переможцями.

Здобувши найбільшу кількість перемог і набравши в індивідуальних та ігрових видах 4663 очки, спортсмени міста Луцька, як і в минулому році, стали абсолютними переможцями в загальнокомандному заліку. Друге місце серед міст у спортсменів з міста залізничників, а третє у спортсменів з міста шахтарів (див. таблицю).

Комітет по фізичній культурі та спорту висловлює вдячність всім спортсменам і тренерам, які готували і представляли наше місто на змаганнях обласної спартакіади «Волинь спортивна - 2013» і бажає всім в наступному році перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Горезвісний ...
Наступна новина: Невідреставровані експонати

КОМЕНТАРІ