В Луцьку міський голова Микола Романюк акцентував на наповненні бюджету у наступному році

В Луцьку міський голова Микола Романюк акцентував на наповненні бюджету у наступному році

25.12.13 08:40 0 689
Під час шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк повідомив присутнім, що проблем із виплатою заробітної плати працівникам бюджетних установ немає. За його словами, необхідні кошти є і нині уже проводяться виплати.

Він зазначив, що також здійснюються розрахунки за енергоносії. Нагадав, що у 2013 рік влада входила з чотирма мільйонами гривень боргів. Крім того, на початку року для розрахунків за енергоносії не вистачало сім мільйонів гривень. Однак міській владі вдалося акумулювати кошти і розрахуватися зі всім. Але, за його словами, це вдалося зробити завдяки коштам, які можна було б спрямувати на ремонт дахів у садочках тощо.

Міський голова зауважив, що уже є попередні цифри міського бюджету 2014 року. За його словами, велися розмови з керівниками та бухгалтерами бюджетних установ. Він закликав й далі подавати пропозиції. Звернув увагу присутніх на те, що у наступному році необхідно працювати над впровадженням енергозберігаючих заходів у бюджетних установах і це має бути одним з пріоритетів.

Також Микола Романюк акцентував на наповненні бюджету у наступному році. Він зауважив, що необхідно підготувати пропозиції щодо земельних ділянок, які можна через аукціон продати чи здати в оренду.

Підбиваючи підсумки року, міський голова подякував усім за роботу. За його словами, рік був непростим, однак, всі спрацювали гарно. Були певні проблеми, але їх вирішили.

Міський голова зауважив, що цьогоріч вдалося розрахуватися з усіма кредитами перед банківськими установами. Він наголосив, що місто не має кредитних зобов’язань.

Крім того, закликав активніше попрацювати над проектами, які можна подати на реалізацію у рамках програми «Польща-Білорусія-Україна».

На завершення наради Микола Романюк привітав усіх з Новим Роком та Різдвом Христовим, побажав усім міцного здоров’я, щастя, достатку та закликав у наступному році усіх ще активніше працювати.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Настав час сформувати ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ