Луцьк: на новорічні свята комунальні служби забезпечуватимуть безперебійну життєдіяльність міста

Луцьк: на новорічні свята комунальні служби забезпечуватимуть безперебійну життєдіяльність міста

25.12.13 16:47 0 828
Під час шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк зазначив, що на новорічні свята лучани матимуть тиждень вихідних. Однак, у цей час комунальні служби будуть працювати злагоджено та забезпечувати нормальну життєдіяльність міста. Отож, будуть складені графіки чергувань.

У свою чергу, перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу присутніх, що з 30 грудня до 14 січня у загальноосвітніх школах міста будуть канікули. У цей час діти знаходитимуться поза межами школи. Тож він звернувся до начальника управління освіти Олега Гребенюка, аби були створені умови, щоб діти під час канікул могли займатися у спортивних залах шкіл, комп’ютерних класах, працювали шкільні гуртки.

Також перший заступник міського голови звернувся до начальника служби у справах дітей Федора Шульгана, аби він під час канікул проводив систематично рейди-перевірки щодо виявлення дітей у розважальних закладах, комп’ютерних клубах у вечірній час тощо.

Крім того, Святослав Кравчук звернув увагу присутніх на дотримання правил пожежної безпеки під час проведення новорічних ранків у дошкільних навчальних закладах та школах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Таджикистані 5 осіб ...
Наступна новина: У Львові завдяки ...

КОМЕНТАРІ