Святослав Кравчук закликав активізувати роботу щодо святкового оформлення Луцька

Святослав Кравчук закликав активізувати роботу щодо святкового оформлення Луцька

25.12.13 14:11 0 816
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради звернув увагу присутніх на підготовку до новорічно-різдвяних свят. За його словами, міський голова видав розпорядження щодо святкового оформлення міста. Однак, він зауважив, Луцьк й надалі залишається у темноті.

Святослава Кравчука обурило те, що бюджетні установи підходять відповідально до цього і прикрашають приміщення своїх установ. Інша ж ситуація з представниками бізнесу. Лише одиниці виявили громадську позицію та прикрасили святковою ілюмінацією свої заклади. Ці люди намагаються створити лучанам та гостям міста святковий настрій. Інші ж нічого не роблять. Багато бізнесменів їздять за кордон і розповідають як там красиво на новорічні свята. Гірлянди на деревах та фасадах будинків там з’являються не самі, каже Святослав Кравчук, а їх прикріплюють люди. Він не розуміє, чому ж ці самі підприємці не хочуть зробити ж такої краси і у нашому місті.

Тож закликав керівників структурних підрозділів міської ради активізувати роботу з керівниками підприємств, установ, організацій щодо святкового оформлення їхніх установ.

Підтримав свого першого заступника і міський голова Микола Романюк, який теж незадоволений святковим оформленням Луцька. Він зауважив, що міська стоматологічна поліклініка на проспекті Волі прикрашена, в то й же час навпроти неї знаходиться магазин великої торгівельної мережі, а на ньому навіть сніжинки не прикріплено.

Микола Романюк зазначив, що необхідно працювати з підприємцями іншим чином, якщо вони не хочуть відкликатися на прохання міської влади. Адже їх просто просять прикрасити свою установу та цим створити святковий настрій лучанам.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ