Закарпаття: НПП «Синевир» візьме участь у міжнародному екологічному форумі

Закарпаття: НПП «Синевир» візьме участь у міжнародному екологічному форумі

25.12.13 10:45 0 830
НПП «Синевир» – постійний учасник Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України, який щорічно проводиться навесні у Києві.

Як показала практика, щорічне проведення цього заходу сприяє захисту і відтворенню довкілля, забезпеченню техногенно-екологічної безпеки, створенню ефективних систем гармонізації життєдіяльності суспільства у навколишньому природному середовищі. Форум, також, продовжує підтримувати прямий діалог учасників з представниками Міністерства екології та природних ресурсів України, а також посадовими особами з інших міністерств та відомств.

Організатори форуму Міністерство екології та природних ресурсів України та Український центр міжнародних виставок, конференцій та форумів вже надіслали в НПП «Синевир» офіційні листи із запрошенням взяти участь у міжнародному заході, який відбудеться 23-25 квітня 2014 року.

У рамках Форуму планується: відкриття Клубу попередніх очільників Міністерства екології та природних ресурсів України, зустрічі з представниками екологічної науки та громадськості, обговорення шляхів вирішення конкретних питань екологічного контролю великих промислових підприємств, продовження діалогу «бізнес – влада» з питань закупівель та впровадження сучасного обладнання, яке дозволяє значно зменшити викиди у навколишнє середовище на підприємствах, обговорення та обмін досвідом з питань екології великих міст, а також багато інших питань, що стосуються захисту довкілля.

VII Міжнародна виставка «Довкілля 2014», є складовою частиною Форуму. З 17 вересня 2013 року на засідання Виконавчого комітету UFI (Всеукраїнської асоціації виставкового бізнесу) виставці надано статус «Захід, затверджений UFI». Таким чином, Міжнародна виставка «Довкілля» вийшла на якісно новий рівень і долучена до списку провідних виставкових заходів світового рівня.

Продовжуючи добрі традиції, НПП «Синевир» вже розпочав підготовку до участі у Міжнародному екологічному форумі «Довкілля для України», повідомляє сайт НПП «Синевир».

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: фестиваль ...
Наступна новина: У Волинській області із ...

КОМЕНТАРІ