В Закарпатській області іршавські дільничні щодня працюють з людьми

В Закарпатській області іршавські дільничні щодня працюють з людьми

25.12.13 14:08 0 800
Іршавські «шерифи» тричі на тиждень здійснюють особисті прийоми громадян на своїх дільницях обслуговування.

Так, старший дільничний інспектор майор Василь Ливдар, старший лейтенант міліції Віталій Данканич, лейтенант міліції Петро Кізляк та їх помічник сержант міліції Василь Костелеба прийоми громадян проводять на опорному пункті м.Іршава.

Саме місто нараховує більше 9500 населення. Найбільше іршавчани звертаються з проблемами сімейних конфліктів або сусідських сварок. До речі, за останній час було багато нарікань на шум на вулиці, в під′їздах будинків, біля кафе-барів. Мешканці скаржаться на сміття, яке сусіди висипали неподалік їхніх дворогосподарств, на безпритульних собак, яких з приходом холодів побільшало на вулицях міста.

Дільничні проводять чималу роботу з підобліковими особами, особливо це стосується осіб, які повернулись з місць позбавлення волі. Адже саме серед них найбільше правопорушників, які, відбувши строк, на путь виправлення не стають.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят додому повертається багато заробітчан, а з їх приїздом збільшується кількість звернень громадян і додається роботи дільничним.

- Наші дільничні інспектори спілкуються з населенням постійно, так як розраховують на допомогу, підтримку та довіру населення, сільського активу, педагогічних колективів шкіл, - каже начальник сектору дільничних інспекторів міліції Іршавського райвідділу підполковник Ярослав Тодавчич.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа Франциск відвідав ...
Наступна новина: У Запоріжжі розбили ...

КОМЕНТАРІ