Закарпаття: на Хустщині сталося смертельне ДТП та вибухнув котел

Закарпаття: на Хустщині сталося смертельне ДТП та вибухнув котел

25.12.13 09:05 0 823
Селом Велятином, що на Хустщині, пролетіли дві погані звістки. Спершу стало відомо про те, що вранці в селі сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 19-річний хлопець. Друга сумна звістка була про вибух котла, внаслідок чого молода жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Водій автомобіля «Опель-Вектра», рухаючись зі сторони м.Хуст, на повороті не впорався з керуванням та допустив наїзд на залізобетонну електроопору, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер по дорозі в лікарню. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

Цього ж дня в село Велятино знову на всіх парах примчала карета швидкої допомоги. Лікарями з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено 33-річну жительку села. Жінка спустилася в підвальне приміщення перевірити, як горить в котлі вогонь. В той час, коли жінка знаходилась біля котла, не спрацював датчик високого тиску, внаслідок чого відбувся вибух. Вогнем пошкоджено стіни котельні, а жінка знаходиться в реанімаційному відділенні. Наразі правоохоронці встановлюють причину вибуху котла.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: Дітям-інвалідам і ...

КОМЕНТАРІ