В Закарпатській області керівник берегівських правоохоронців привітав ветеранів із Днем міліції та наступаючими новорічними святами

В Закарпатській області керівник берегівських правоохоронців привітав ветеранів із Днем міліції та наступаючими новорічними святами

25.12.13 13:27 0 693
Напередодні Новорічних свят керівник Берегівського райвідділу міліції, депутат обласної ради, полковник міліції Олександр Яцканич зустрівся з пенсіонерами та ветеранами берегівської міліції.

- На міліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, боротьба зі злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки, - звернувся з вітальним словом до присутніх керівник. - Приємно відзначити, що працівники органів внутрішніх справ демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов'язок. Тож висловлюю щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Від щирого серця зичу всім вам родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя.

Олександр Яцканич також нагородив за вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку, відданість славетним традиціям органів внутрішніх справ, виховання молодих працівників на бойових і трудових традиціях, грамотами групу ветеранів та пенсіонерів ОВС. Зокрема, Василя Матея, Юрія Ломперта, Дмитра Цицикана, Юрія Плиску, Олександра Куна, Бейла Пушкаша, Федора Горвата, Юрія Пилипа, Івана Кенейза, Михайла Матьолу, Івана Ороса, Василя Росоху, Олександра Щуріна.

Гостей запросили на святковий обід, під час якого вже у неформальній обстановці спілкувалися, згадували міліцейські будні та обмінювалися враженнями і різноманітними питаннями вже цивільного життя.

Зустріч із ветеранами та пенсіонерами міліції відбулася у теплій та дружній атмосфері, усі учасники заходу залишили собі тільки приємні враження.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ