В Ужгороді відбудеться семінар «Психолого-педагогічний супровід розвитку обдарованої особистості»

В Ужгороді відбудеться семінар «Психолого-педагогічний супровід розвитку обдарованої особистості»

25.12.13 12:01 0 871
Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичному семінарі, який відбудеться 20-21 січня 2014 р. в приміщенні ДВНЗ Ужгородський національний університет.

Мета семінару: визначення перспективних напрямів і форм соціальної, педагогічної та психологічної підтримки здібних і обдарованих дітей, обмін досвідом та обговорення науково-методичних підходів до організації роботи з обдарованими дошкільниками та обдарованою учнівською молоддю; психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості.

Тематичні напрями роботи:

* Технології проектування як інноваційна соціально-педагогічна діяльність закладу у сучасних умовах.

* Проектування професійного самовизначення старшокласників.

* Методичні аспекти організації навчально-виховної діяльності учнів з різними типами обдарованості в дошкільному навчальному закладі та на уроці.

* Структура і природа творчих здібностей.

* Особистісно-професійна компетентність педагога-лідера освітніх змін.

* Психолого-педагогічний супровід обдарованої особистості.

Науковий керівник: Буров Олександр Юрійович, доктор технічних наук, заступник директора з наукової роботи Інституту обдарованої дитини НАПН України

До участі в семінарі запрошуються директори, заступники директорів ЗНЗ, практичні психологи, соціальні працівники, методисти, педагоги, вихователі дошкільних навчальних закладів.

Реєстрація учасників: 20 січня, з 0900 год. до 1000 год.

за адресою: м. Ужгород, пл.. Народна, 3 аудиторія № 56.

Відкриття семінару: 20 січня 2014 р., о 10 год.

Витрати на відрядження здійснюються за рахунок сторони, що відряджає. УМОВИ УЧАСТІ За бажанням можна замовити сертифікат учасника семінару (вартість 25 грн.) Для участі у роботі семінару необхідно до 8 січня 2014 р. надіслати на електронну адресу olgachepyr@mail.ru (тема листа «Семінар») заявку за нижченаведеною формою.

ЗАЯВКА УЧАСНИКА

Науково-практичного семінару««Психолого-педагогічний супровід розвитку обдарованої особистості» Прізвище, ім’я та по батькові Вчений ступінь, вчене звання Назва навчального закладу/організації Посада Контактний номер телефону Е-mаіl Форма участі, необхідне підкреслити 1. Виступ з доповіддю (до 15 хв.)2. Виступ з інформацією (5-7 хв.)3. Взяти участь як слухач Повна назва доповіді Оформлення сертифікату Відмітка (так / ні) Потреба у готелі Відмітка (так / ні) Даю згоду на використання моїх персональних даних Дата Підпис ОРГКОМІТЕТ

Інститут обдарованої дитини НАПН України,

Чепур Ольга Сергіївна: olgachepyr@mail.ru Контактний номер телефону :050-936-94-36

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області про ...
Наступна новина: У Будинку естетики та ...

КОМЕНТАРІ