ВВБ в Закарпатській області звертається до громадян краю

ВВБ в Закарпатській області звертається до громадян краю

25.12.13 17:48 0 1026
Робота працівників відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області націлена на попередження, виявлення та припинення протиправних дій працівників органів та підрозділів внутрішніх справ регіону.

За матеріалами підрозділу внутрішньої безпеки упродовж 2013 року органами прокуратури проводилось досудове розслідування за 22 розпочатими кримінальними провадженнями. За наслідками проведення прокуратурою досудового розслідування 20 правоохоронцям вручені письмові повідомлення про підозру у вчиненні ними різного роду кримінальних правопорушень (одержання неправомірної вигоди, незаконний обіг наркотичних засобів та порушення конституційних прав громадян).

У 2013 році за одержання неправомірної вигоди правоохоронцями від громадян за не притягнення останніх до юридичної відповідальності розпочато 5 кримінальних проваджень, 3 кримінальні провадження розпочаті за порушення конституційних прав і свобод громадян (з них 1 – за побиття та катування громадян), 1 – за незаконний обіг наркотичних засобів.

Так, працівник міліції одного із підрозділів обласного управління ДАІ займався розповсюдженням серед молоді небезпечного наркотичного засобу – метамфітамін. Під час проведення оперативних заходів із документуванню цього, вже колишнього правоохоронця, його співробітниками ВВБ області було затримано в одному із громадських закладів міста Хуста після збуту наркотичного засобу. Вказану людину було звільнено з міліції, розпочате кримінальне провадження.

Шановні громадяни! У разі виявлення Вами корупційних діянь та неправомірних дій з боку працівників міліції, просимо звертатися безпосередньо до відділу внутрішньої безпеки в Закарпатській області за адресою: м. Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 15, контактний телефон 69-55-35

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначено ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ