Рятувальники та медики обговорили шляхи покращення протипожежного стану закладів охорони здоров’я Прикарпаття

Рятувальники та медики обговорили шляхи покращення протипожежного стану закладів охорони здоров’я Прикарпаття

25.12.13 12:25 0 876
Відповідно до розпорядження голови ОДА Василя Чуднова та з ініціативи керівництва Управління ДСНС в області в приміщенні кризового центру Управління відбувся спільний семінар на тему «Профілактика недопущення пожеж у зимовий період та забезпечення належної пожежної безпеки у підвідомчих закладах Департаменту охорони здоров’я області».

Відкриваючи семінар, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький підкреслив, що проведення спільних семінарів працівників служби з надзвичайних ситуацій із керівниками медичних установ Департаменту охорони здоров’я ОДА стало доброю традицією. Це чудова нагода зібратися усім тим, хто відповідає за безпеку життя людей, всебічно розглянути та обговорити проблеми, що існують у цій галузі, обмінятися досвідом. А результатом таких зустрічей є запобігання пожежам та надзвичайним ситуаціям у закладах охорони здоров’я.

В ході роботи семінару керівник обласного рятувального відомства довів до присутніх інформацію про стан з пожежами в Україні, загалом з початку року в державі виникло близько 60-ти тисяч пожеж, у вогні загинуло 2318 осіб, з них 61 –дитина, ще 1479 людей травмовано на пожежах.

В свою чергу під час виступу заступник начальника Управління ДСНС в області Ігор Мусіловський довів присутнім основні вимоги щодо проведення технічного обслуговування первинних засобів пожежогасіння та систем пожежної автоматики на підвідомчих об’єктах.

Підсумовуючи роботу семінару, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький звернув особливу увагу керівників закладів охорони здоров’я на належне дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період та на необхідності вжиття всіх необхідних заходів щодо забезпечення належного протипожежного стану підвідомчих об’єктів.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Житомирщина: жителі області ...

КОМЕНТАРІ