У Львівській області про своїх юних друзів не забувають стрийські правоохоронці

У Львівській області про своїх юних друзів не забувають стрийські правоохоронці

25.12.13 11:56 0 710
У день Святого Миколая, співробітники Стрийського міськвідділу міліції привітали зі святом своїх юних друзів – вихованців Підгірцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та інтернатної групи дошкільного навчального закладу №15 міста Стрия.

Стрийські правоохоронці над цими двома закладами тримають шефство уже котрий рік. Так, в Підгірцівській школі-інтернаті навчаються більш як 200 дітей, серед них діти з обмеженими властивостями, а в інтернатній групі дошкільного навчального закладу №15 міста Стрия виховуються сімнадцятеро дітей-сиріт.

З нагоди найбільш очікуваного дітьми свята правоохоронці традиційно завітали у підшефні заклади, щоб привітати своїх маленьких друзів, поспілкуватися з ними і обдарувати їх гостинцями та подарунками.

Вихованці інтернатної групи дошкільного навчального закладу №15 з нетерпінням чекали на правоохоронців та влаштували для гостей справжнє свято з піснями та невеличкою виставою про святого Миколая.

Особливо зворушливими звучали з дитячих уст привітання з професійним святом - Днем міліції України.

Правоохоронці подякували за чудове свято, подарували дітям солодощі та сучасну магнітолу. Гості у міліцейських одностроях побажали дітям бути здоровими, добре вчитися і, звичайно, вірити у Святого Миколая – тоді їхні мрії неодмінно збудуться.

Діти світилися щастям та з їхніх облич не сходили усмішки. Для того, щоб зробити дітей щасливими не треба так вже і багато: просто нам, дорослим, треба більше приділяти їм любові, уваги і турботи!

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Ужгороді відбудеться ...

КОМЕНТАРІ