В ОДА обговорили питання будівництва тренувального комплексу до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу

В ОДА обговорили питання будівництва тренувального комплексу до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу

25.12.13 08:42 0 796
24 грудня, в.о. заступника голови облдержадміністрації Володимир Губицький провів нараду з питань проектування та будівництва інженерних мереж до тренувального комплексу з підготовки національної збірної команди, який буде побудовано у Сколівському районі Львівської області до чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

На нараді обговорено питання щодо визначення замовника робіт, підготовки технічних умов, розрахунки вартості, джерел та обсягів фінансування робіт.

«В нас є об’єкт і ми повинні забезпечити нормальну та правильну роботу в найкоротші терміни. Найважливішими питаннями на для нас є питання проектування інженерних мереж та питання під’їзної дороги», – зазначив в.о. заступника керівника області.

За результатами наради В. Губицький дав доручення до 15 січня розробити схеми під’їзду та зробити відповідні розрахунки з інженерного забезпечення проектованого об’єкту.

Нагадаємо, що, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17.12.2013, для будівництва об’єкта «Тренувальний комплекс з підготовки національної збірної команди у Сколівському районі Львівської області» замовнику будівництва – державному підприємству «Льодові арени» передано у постійне користування земельну ділянку площею 1,5 гектара.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ