У Львові вшанували пам’ять Героя України В’ячеслава Чорновола

У Львові вшанували пам’ять Героя України В’ячеслава Чорновола

25.12.13 11:25 0 830
24 грудня Герою України, багаторічному лідеру Народного Руху України В’ячеславу Максимовичу Чорноволу виповнилося б 76 років. Щороку пам’ять про цього видатного політичного діяча, народного депутата України першого-третього скликань вшановують в українських містах.

Зокрема, у знак вшанування пам’яті В’ячеслава Чорновола у Львові відбулися урочисті заходи за участю першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Олексія Сторчила, заступника голови ОДА Ірини Романів, керівництва Львівської облради та громадськості. Вони поклали квіти до пам’ятника Чорновола поблизу будівлі Львівської обласної ради та вшанували пам’ять українського політика хвилиною мовчання.

«У наших спогадах В’ячеслав Чорновіл – це патріот, глибоко порядна людина, яка щиро вірила в майбутню незалежність України. З кожним роком повага до його постаті зростає. Такі люди, як В’ячеслав Максимович, повинні бути прикладом для наших політиків. Адже є багато чому навчитись у нього – його щирості, патріотизму, заповзятості та подвигу, який свого часу він зробив», – прокоментував Олексій Сторчило.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/hromadski-zahody?album=4&gallery=175

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські пластуни ...
Наступна новина: Житомирщина: оголошено ...

КОМЕНТАРІ