У Рівненській області понад 6 років проведе за ґратами костопільчанин за збут і зберігання наркотиків

У Рівненській області понад 6 років проведе за ґратами костопільчанин за збут і зберігання наркотиків

25.12.13 08:01 0 888
Прокуратурою Костопільського району закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням місцевого мешканця у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України (зберігання та збут наркотичних засобів, що вчинені повторно).

Встановлено, що чоловік неодноразово збував громадянам особливо небезпечний наркотичний засіб — канабіс. Загалом йому вдалося незаконно продати майже 80г наркотику. Крім того, у помешканні підозрюваного було знайдено ще майже 20г канабісу, який він мав на меті реалізувати.

— Костопільчанин вчинив вказаний злочин ще до закінчення іспитового строку, який йому було призначено судом за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням). Підозрюваний сприяв проведенню досудового розслідування, визнав свою вину у вчиненні вказаних злочинів та виявив ініціативу в укладенні угоди про визнання винуватості, — розповіла державний обвинувач, заступник прокурора Костопільського району Тетяна Павлюковець.

Обвинувальний акт разом із зазначеною угодою скеровано до Костопільського районного суду, який 18.12.2013 затвердив укладену угоду та призначив обвинуваченому узгоджене сторонами покарання — 6 років та 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Клименко: ...
Наступна новина: Житомирщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ