На Тернопільщині помста за родича обернулася вбивством

На Тернопільщині помста за родича обернулася вбивством

25.12.13 15:52 0 894
Нещастя трапилося у селі Денисів Козівського району. Сільський фельдшер знайшла мертвим місцевого 43-річного жителя, а причетним до його смерті виявився 27-річний тернополянин.

Двадцять три роки свого життя денисівчанин провів за гратами. Крадіжки, жорстоке поводження з тваринами, наркозлочини не раз приводили його на лаву підсудних, а, відтак, ізолювали від суспільства. Родини не мав, єдина пристрасть – чарка.

У свої 27 тернополянин уже тричі став батьком. Сусіди, знайомі кажуть, що він працелюбний. Чому раптом чоловік виявився причетним до такого жорстокого злочину, і що взагалі могло об’єднати цих двох абсолютно різних людей?

Згодом міліціонери встановлять причину вбивства - помста. Слова правоохоронців підтвердить і сам підозрюваний – так, він хотів відімстити за дядька.

Дядько підозрюваного – саме та ключова фігура, котра стала причиною конфлікту раніше незнайомих людей. Як розповів заступник начальника обласного управління міліції Василь Левицький, родич підозрюваного добре знався з жителем Денисова. Чоловіки не раз зустрічалися, аби спільно розпивати спиртні напої. Напередодні вбивства був випадок, коли тернополянин, гостюючи в Денисові, залишився там на ніч. Неодноразово судимий господар спочатку начебто запропонував гостеві нічліг, та серед ночі розбудив, обікрав, побив та виставив на вулицю. Потерпілий тоді звернувся із заявою до правоохоронців, але правди всієї не розказав. Мовляв, пограбували мене невідомі на залізничному вокзалі. Хто ж насправді з ним так вчинив, зізнався племінникові, натякнувши, що варто було б провчити кривдника.

До Денисова родичі приїхали на таксі. Дядько залишився в машині, а племінник пішов до хати. Що відбувалося в помешканні, слідчим розповів підозрюваний. Його версія – денисівчанин першим накинувся на нього з ножем. Аби боронитися, вихопив з рук нападника лезо і декілька разів вдарив сам. Фатальними виявилися три проникаючі поранення в область живота. Від масивної крововтрати та пошкодження внутрішніх органів 43-річний чоловік помер.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ