На Тернопіллі рятувальники спільно з працівниками МВС провели рейдові перевірки місць реалізації піротехнічних засобів

На Тернопіллі рятувальники спільно з працівниками МВС провели рейдові перевірки місць реалізації піротехнічних засобів

25.12.13 16:26 0 817
Напередодні новорічних і різдвяних свят, з метою попередження нещасних випадків, пов’язаних з використанням феєрверків, петард й інших аналогічних виробів, рятувальники, спільно з працівниками міліції проводять рейдові перевірки місць реалізації піротехнічних засобів.

Один з таких рейдів відбувся 24 грудня у місті Тернополі. Під час його проведення фахівці Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області особливу увагу звертали на дотримання умов зберігання небезпечного товару та наявність у місцях продажу первинних засобів пожежогасіння, а з обслуговуючим персоналом вони провели додаткові інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій у разі виникнення пожежі. Співробітники МВС перевірили в осіб, що розповсюджують небезпечні «іграшки» наявність ліцензії на продаж піротехнічних виробів, приділили особливу увагу продавцям, які реалізовували свій товар у не призначених для цього місцях. До слова, реалізація піротехнічних виробів дозволена лише в спеціалізованих крамницях.

За підсумком рейду до всіх виявлених порушників вжито заходів адміністративного впливу та вилучено заборонений товар. Такі перевірки будуть проводитися й надалі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Усі проекти Волині з ...
Наступна новина: Закарпатська вода – ...

КОМЕНТАРІ