Тернопільські пластуни передали громаді Вифлеємський вогонь миру

Тернопільські пластуни передали громаді Вифлеємський вогонь миру

25.12.13 11:23 0 822
24 грудня на початку пленарного засідання сесії Тернопільської міської ради пластуни передали міському голові Сергію Надалу Вифлеємський вогонь миру. В свою чергу очільник міста зауважив, що лампадка з вогнем буде розміщена на першому поверсі міськради для того щоб кожен тернополянин зміг запалити свічку миру у свої оселі.

«Вифлеємський Вогонь Миру як світло тепла, миру, злагоди і сподівання мандрує світом, долаючи кордони і єднаючи християн у переддень Різдва Христового, - розповіла депутатам голова станичної пластової старшини Ліля Трач. – Ідея Вогню і його простий символізм — мир, радість і братерство — прихильно сприймаються українською громадою впродовж останніх років, і для багатьох з нас є доповненням під час святкування Різдва. Враховуючи шню ситуацію в Україні, Вогонь передамо також Євромайдану. Адже, він – джерело надії, що вселяє віру у серця людей».

Щорічно пластуни в Україні приймають Вогонь від Польських скаутів Харцерів та передають його громаді. Зокрема заносять у лікарні, школи, ВНЗ, сиротинці, церкви.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові вшанували ...

КОМЕНТАРІ