На Новий рік снігу не буде – Укргідрометцентр

На Новий рік снігу не буде – Укргідрометцентр

25.12.13 16:12 0 780
У Новорічну ніч в Україні сніг не очікується, а температура повітря, залежно від регіону, складатиме від мінус 9 градусів до нуля. Про це повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Щодо погоди на Новий рік, найнижча температура повітря спостерігатиметься у східних і південно-східних областях України... Найвища – на півдні і південному заході. Істотних опадів не передбачається», – сказав Кульбіда.

За його словами, у Новорічну ніч на сході країни температура повітря опуститься до мінус 4 – мінус 9 градусів, тоді як на півдні вона буде близькою до нуля, а в центрі й на заході країни становитиме 1-5 градусів морозу.

«Стосовно Києва – це буде переважно без опадів, може тільки слабкий мокрий сніг буде пролітати, але це будуть такі «білі мухи», які навіть опадами назвати складно», – сказав Кульбіда.

У перший день 2014 року в східних регіонах температура повітря становитиме мінус 1 – мінус 5 градусів, в південних – плюс 1-6, у західних і центральних підніметься до нуля.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Усі проекти Волині з ...

КОМЕНТАРІ