Виготовлення новорічних іграшок у ЛМІР

Виготовлення новорічних іграшок у ЛМІР

25.12.13 19:15 0 929
Напередодні Нового року і Різдва Христового у Львівському музеї історії релігії проводять майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок.
До акції залучено майстрів народної творчості Наталію Івженко, Олену Базилевич, Наталію Слободюк, Ольгу Кріль. Вони вміло передають свої навички дітям, навчають школярів виготовляти гномиків, дзвіночки, ялинки-орігамі, ляльки-ангелики, ляльки з дзвіночками, створювати святкові композиції з свічками та багато іншого.
Свою неповторну новорічну іграшку творили учні 4-А класу СЗШ № 62. За допомогою майстринь дівчата виготовляли з бісеру ангелів, інші діти – ознайомлювалися з процесом виготовлення іграшок з трикотажу, ниток, а потім й самі їх і робили.
Деякі хлопці зголосилася змайструвати новорічний талісман 2014 року. Олена Базилевич охоче провела свій майстер-клас з виготовлення коників. Хоч техніка їх виготовлення не проста, хлопці вправлялися дуже старанно і незабаром з десяток грайливих коників усміхались до своїх юних господарів.
Створити собі і своїм дітям незабутнє враження від власноруч виготовлених різдвяних прикрас, усі бажаючі зможуть ще й у четвер, 26 грудня, о 12 годині у малій виставковій залі Львівського музею історії релігії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Баскетбольний клуб ...

КОМЕНТАРІ