У 2013 році буковинські міліціонери зареєстрували майже 160 кримінальних проваджень за злочини проти моральності

У 2013 році буковинські міліціонери зареєстрували майже 160 кримінальних проваджень за злочини проти моральності

26.12.13 10:55 0 844
Співробітники сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області упродовж року виявили 35 осіб, які вчинили правопорушення у сфері суспільної моралі.

Про це під час засідання регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі повідомив старший оперуповноважений в ОВС сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС Володимир Лазорко.

Зокрема, із 159 кримінальних проваджень, передбачених статтями Кримінального кодексу України, які відносяться до злочинів проти моральності 126 вже скеровано до суду.

Якщо говорити предметно, то за ст. 300 (Ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) Кримінального кодексу України зареєстровано 8 кримінальних проваджень. За ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України – 116 кримінальних проваджень. За створення або утримання місць розпусти, відповідно до ст. 302 КК України – 14 кримінальних проваджень. А за сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією (ст. 303 Кримінального кодексу України) – 18 кримінальних проваджень. Більшість з них вже скеровано до суду.

Окрім того, протягом поточного року буковинськими правоохоронцями було складено 80 адміністративних протоколів за ст. 181 (Зайняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі вони направлені на розгляди до адміністративних комісій.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ