Депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 рік

Депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 рік

26.12.13 13:43 0 872
Під час шньої сесії міської ради на розгляд депутатів було внесено проект Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки. Про основні пункти документу обранців громади поінформував заступник міського голови Тарас Яковлев. Він зауважив, що вперше ця Програма розробляється на два роки.

Потому Тарас Володимирович зупинився на основних завданнях, які передбачено реалізувати у 2014-2015 роках. Серед таких він відзначив: добудова ЗОШ № 27; створення додаткових місць у дошкільних навчальних закладах; капітальний ремонт гімназії № 21; оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту; будівництво контактної мережі на вулиці Окружній, що дасть можливість з’єднати вул. Станіславського і Львівську; реконструкція Луцького зоопарку; розширення полігону побутових відходів у селі Брище; будівництво систем водовідведення у мікрорайоні Вересневе та Львівському масиві; ремонт спортивних майданчиків у мікрорайонах міста тощо.

Заслухавши інформацію Тараса Яковлева, депутати перейшли до озвучення запитань та пропозицій.

Зокрема, депутат Ганна Кравчук запропонувала внести до Програми пункт щодо облаштування службового житла для медичних працівників амбулаторій сімейного типу.

Міський голова Микола Романюк підтримав таку ідею. На його думку, таким чином можна підтримати працівників медичної галузі.

Депутат Аскольд Пекарський озвучив питання приведення у належний стан пляжу у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. За його словами, цей об’єкт капітально не ремонтувався уже багато років, а це практично єдине місце для відпочинку лучан у літній період. Тут вони мають можливість купатися, плавати, але належних умов, на жаль, нема.

Тетяна Дементьєва зауважила, що Програмою економічного і соціального розвитку Луцька на 2014-2015 роки передбачено провести ряд ремонтних робіт у бібліотеках міста. Тож вона запропонувала доповнити цей пункт бібліотекою-філією № 6.

У свою чергу, депутат Юрій Вега запропонував звернути увагу на питання необхідності освітлення зупинок громадського транспорту. На його думку, цей пункт необхідно внести до проекту Програми.

Свої пропозиції озвучив й обранець громади Роман Бондарук. Він звернув увагу на необхідність посилення контролю за санітарним станом міста. На його думку, необхідно було б створити якусь структуру, яка це питання контролювала.

Міський голова Микола Романюк підтримав цю пропозицію. За його словами, за дотриманням санітарного стану у місті необхідно посилити контроль, адже часто трапляється, що на нічийній території з’являються купи сміття.

Зрештою, висловивши всі думки та пропозиції, депутати підтримали запропонований проект Програми соціального і економічного розвитку міста Луцька на 2014-2015 роки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі освятили ...

КОМЕНТАРІ