В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

26.12.13 09:23 0 941
Депутати міської ради зібралися на засідання 51-ї сесії міської ради. Розпочали роботу з розгляду питання про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста на 2013 рік», з врахуванням змін, внесених міською радою. Про підготовлені зміни до основного фінансового документа міста депутатів поінформувала начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова. У депутатів не виникло запитань до доповідача і вони підтримали запропонований проект рішення.

Потому депутати перейшли до озвучення запитів.

Так, Євген Ткачук зазначив, що до нього звернулися мешканці вулиці Шота Руставелі з проханням посприяти у ремонті дорожнього покриття. Він попросив міського голову Миколу Романюка передбачити кошти у бюджеті наступного року на ці цілі.

У ще одному запиті Євген Ткачук просив звільнити від плати за комунальні послуги та оренду землі громадську організацію «Джерело життя», яка займається з особливими дітками.

Депутат Юрій Вега просив посприяти із вирішенням проблеми підтоплення підвального приміщення будинку на вулиці Шота Руставелі, 10 та відновити зовнішнє освітлення на зупинці громадського транспорту, яка знаходиться поруч з цим будинком.

Просив обранець громади й сприяння у міського голови Миколи Романюка щодо включення до об’єктів дорожньої інфраструктури, які ремонтуватимуться у наступному році, відрізки вулиць Грабовського та Станіславського.

Обранець громади Наталія Бунда озвучила ряд проблемних питань мешканців мікрорайону Вересневе. Зокрема, вона зауважила, що лучани просять відновити зовнішнє освітлення, провести ремонт дорожнього покриття та кронування дерев на вулиць Ранковій та Ландау. Крім того, підняла питання про ремонт покрівлі та під’їздів будинку на вул. Цукровій, 2.

У своєму запиті Аскольд Пекарський підняв питання необхідності благоустрою території пляжу у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. За його словами, окремі елементи інфраструктури об’єкту знаходяться у незадовільному стані. Громадянам створюються певні незручності. Він зауважив, що на Водохреще багато людей купаються і хотілося б трішки навести там лад до цього дня.

Міський голова Микола Романюк дав вказівку своєму заступнику Ларисі Соколовській оперативно відреагувати на цей запит.

Депутат Павло Данильчук просив міського голову роз’яснити ситуацію зі створенням реінтеграційного центру для бездомних громадян. Микола Романюк поінформував присутніх, що такий центр необхідний для міста, і він буде створений. За його словами, мешканці мікрорайону Вересневе виступили проти того, аби цей об’єкт був розташований на вулиці Корольова. Влада міста пішла на зустріч громадянам. Микола Романюк повідомив, що нині шукають нове приміщення, де можна створити Центр реінтеграції бездомних громадян. За його словами, у бюджеті міста на 2014 рік будуть закладені кошти на ці цілі.

Обранець громади Микола Яручик зазначив, що до нього звернулися мешканці будинку № 63 в, що на вулиці Гнідавській зі скаргою на протікання покрівлі. Він повідомив, що люди готові взяти дольову участь у відновленні даху.

Також він попросив міського голову Миколу Романюка передбачити кошти на асфальтування пішохідної доріжки від ЗОШ № 24 до вулиці Станіславського. За його словами, щебенева подушка там уже є, залишилося зробити лише верхнє покриття.

Крім того, свої запити озвучили Андрій Осіпов, Олена Голєва, Сергій Сівак, Олександр Плісецький, Сергій Григоренко, Андрій Козюра, Ігор Поліщук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Хмельницькому знищили ...
Наступна новина: Рятувальники Львівщини ...

КОМЕНТАРІ