В Закарпатській області у лікарні помер активіст Євромайдану, якого раніше побив “Беркут”

В Закарпатській області у лікарні помер активіст Євромайдану, якого раніше побив “Беркут”

26.12.13 15:54 0 882
У столичній лікарні в реанімації помер 41-річний Павло Мазуренко, якого днями зупинив наряд силовиків, після чого побив і залишив на місці події. Після побиття потерпілий подзвонив друзям і розповів, що трапилося.

Про це ЛІГАБізнесІнформ розповів товариш померлого Олександр Бабак.

Як пише видання, 18 грудня на вул. Гната Юри дорогою додому Павла зупинив наряд “Беркуту” і попросив документи.

“Замість документів у Павла була ксерокопія, з цього зробили висновок – приїхав на Майдан, мовляв, паспорт забрали старші. Зі словами “як нам набрид ваш Майдан” троє “беркутівців” жорстоко побили Павла і залишили на вулиці. Він сам добрався додому. Дружина викликала”швидку”. Приїхали, запропонували везти до лікарні. Павло відмовився, бо дорого, думав, обійдеться. Але не обійшлося. Через два дні він помер у реанімації 12 – ї лікарні на Підвисоцького”, – розповів його друг.

Він додав, що в лікарню прийшов капітан Шевченківського РВВС, тому що в історії хвороби було записано – побитий на Майдані. Взяв свідчення у дружини Лесі, яка розповіла про всі обставини смерті. Тіло направили на судмедекспертизу.

“ судмедексперти встановили діагноз – “пневмонія”. Леся – у шоці. Убили людини і списали на пневмонію”, – обурюється товариш загиблого.

Олександр Бабак додав, що близькі Павла зараз планують знайти адвоката, щоб довести справжню причину смерті чоловіка, а також знайти винних.

Джерело: ЛІГАБізнесІнформ

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на Львівщині ...
Наступна новина: На Рівненщині земельні паї ...

КОМЕНТАРІ