На Хмельниччині рятувальники провели спільну нараду з керівниками навчальних закладів, де планується проведення Новорічних свят

На Хмельниччині рятувальники провели спільну нараду з керівниками навчальних закладів, де планується проведення Новорічних свят

26.12.13 13:55 0 772
З наближенням Новорічних і Різдвяних свят кожна школа та дитячий садок розпочинає підготовку до урочистостей. Для забезпечення протипожежного стану приміщень, в яких планується проведення Новорічних та Різдвяних свят, 24 грудня працівниками Шепетівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено спільну нараду з керівниками навчальних закладів міста Шепетівка та Шепетівського району.

Під час наради рятувальники наголосили освітянам на дотриманні основних вимог правил пожежної безпеки щодо облаштування Новорічних ялинок, забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння, справності електромереж та утримання шляхів евакуації. Також було проведено додаткові інструктажі з працівниками, які будуть задіяні під час проведення заходів. Серед педагогів розповсюджено пам’ятки з основними вимогами щодо облаштування ялинки та дотримання протипожежних вимог під час святкувань.

Наостанок зустрічі рятувальники закликали бути обережними під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, дотримуватися техніки безпеки у поводженні з піротехнічними виробами та не дозволяти дітям самим запускати петарди чи феєрверки.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ