На Хмельниччині ізяславські правоохоронці привітали своїх підопічних із новорічно-різдвяними святами

На Хмельниччині ізяславські правоохоронці привітали своїх підопічних із новорічно-різдвяними святами

26.12.13 12:08 0 803
Ізяславська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів уже декілька років перебуває під опікою працівників місцевого райвідділу міліції. Правоохоронці регулярно відвідують своїх підопічних та надають інтернату посильну допомогу.

От і напередодні новорічно-різдвяних свят керівництво Ізяславського райвідділу міліції в черговий раз навідалось до підопічних. Цього разу компанію начальнику райвідділу Андрієві Шкрабі та його заступнику Андрієві Горбачуку склав дитячий улюбленець, казковий міліціонер Славко Хоробрик, який у ці святкові дні вирушив у мандрівку Хмельниччиною, щоб допомогти Дідові Морозу у здійсненні дитячих мрій та бажань.

— У школі навчаються дітки, які постійно ведуть боротьбу із важкими недугами, тому дуже важливо, щоб у передсвяткові дні жоден із них не відчував себе самотнім та обділеним увагою, — наголосив начальник Ізяславського РВ УМВС Андрій Шкраба.

Кожен вихованець школи-інтернату отримав від правоохоронців солодкий подарунок, а у знак вдячності діти подарували гостям яскравий концерт з веселими піснями та танцями.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ