Фотограф Олег Панас подякував журналістам за підтримку

Фотограф Олег Панас подякував журналістам за підтримку

26.12.13 15:15 0 782
Львівський фотограф та активіст Євромайдану Олег Панас, якого суд звільнив з-під арешту у вівторок, 17 грудня, подякував журналістам за підтримку.

«Велике вам дякую за все, що ви для мене зробили… Ви перші, хто почав мене визволяти…», – зазначив Олег Панас 25 грудня на прес-конференції «Львівський Євромайдан запрошує на Різдво до Львова».

Нагадаємо, 9 грудня у Львові міліція затримала фотографа та активіста Євромайдану Олега Панаса. Його одразу ж було етаповано до Києва. Йому інкримінували п’ять статей: ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ст. 294 (масові заворушення), ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель і споруд), ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронних органів), ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

11 грудня Шевченківський суд Києва обрав Олегові Панасу запобіжний захід – два місяці під вартою.

17 грудня Шевченківський райсуд м. Києва на підставі угоди про визнання винуватості, а також здобутих у справі доказів оголосив вирок Панасу, якого було заарештовано у зв’язку із подіями біля столичної мерії 1 грудня. Суд зважив на повноту доказів вини підсудного та затвердив угоду про визнання винуватості, призначивши покарання у виді штрафу. Чоловіка було звільнено з-під варти у залі суду.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ