У Львові відбудеться презентація проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей»

У Львові відбудеться презентація проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей»

26.12.13 12:33 0 802
26 грудня за участі Благодійного Фонду «Центр підтримки ініціатив» і громадських організацій та сприяння департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації буде проведено презентацію проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей».

Проект передбачає сприяння інтеграції гендерної складової, зокрема в регіональну «Програму зайнятості населення Львівської області на 2013–2017 роки» в частині проведення оцінки Програми, обговорення її результатів та внесення відповідних пропозицій до Програми .

Реалізація проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей» сприятиме залученню громадськості до процесу формування гендерної політики як на рівні територіальної громади, так і на районному і обласному рівнях.

Заходи, які визначені у проекті, сприятимуть поінформованості громадськості про існуючі проблеми та можливості їх вирішення.

Даний проект виконується в рамках Благодійної програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування», яка впроваджується на виконання проекту «Демократизація і права людини в Україні», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Скрипка приготував ...

КОМЕНТАРІ