Житомирщина: перед новорічними святами жителям області вручили високі державні нагороди

Житомирщина: перед новорічними святами жителям області вручили високі державні нагороди

26.12.13 11:09 0 878
25 грудня в приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії відбулося урочисте зібрання за участі керівництва області, громадськості, молоді та представників ЗМІ.

На урочистостях вручали нагороди з нагоди 75-річчя заснування звання «Герой Соціалістичної Праці», державні нагороди та стипендії голови облдержадміністрації обдарованій молоді області.

«У цій святковій залі зібралося три покоління, які прославили, прославляють та будуть прославляти Житомирський край добрими справами та наполегливою працею», - наголосив голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

Відповідно до Указів Президента України, Постанов Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України високими урядовими нагородами нагороджено кращих представників Житомирщини. Високі державні нагороди вручали голова облдержадміністрації Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський. Нагороджено:

- орденом «За заслуги» І ступеня Петра Рудя;

- орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Олексія Степанюка;

- медаллю «За працю і звитягу» Миколу Явного;

- почесним званням «Заслужений працівник промисловості України» Артура Тер-Тумасова;

- почесним званням «Заслужений працівник сільського господарства України» Леоніда Барбаша, Надію Юзефович;

- почесним званням «Заслужений працівник ветеринарної медицини України» Адаму Жилихівському;

- почесним званням "Заслужений працівник соціальної сфери України" - Миколу Приймака;

- почесним званням «Заслужений журналіст України» Ніну Собкович;

- почесним званням "Заслужений працівник освіти України" Тетяну Єсипенко;

- почесним званням «Заслужений вчитель України» Надію Дзядзину, Тетяну Магалецьку.

Почесними грамотами Кабінету Міністрів України відзначили керівника центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради Тетяну Булич та голову Житомирського обласного відділення дитячого фонду України Людмилу Шафоренко. Почесною грамотою Житомирської обласної державної адміністрації нагородили Анатолія Горецького.

Довідково: Почесні звання України присвоюються особам, які працюють у відповідній галузі економічної та соціально-культурної сфери, як правило, не менше десяти років, мають високі трудові досягнення і професійну майстерність, якщо інше не встановлено положенням про почесне звання України.

Орден «За заслуги» I, II, III ступеня — державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ