Сергій Рижук: «Герої Соціалістичної Праці завжди надихатимуть прийдешні покоління на трудові звершення»

Сергій Рижук: «Герої Соціалістичної Праці завжди надихатимуть прийдешні покоління на трудові звершення»

26.12.13 16:16 0 868
На цьому акцентував голова облдержадміністрації Сергій Рижук 25 грудня під час урочистостей з нагоди 75-річчя заснування звання Героя Соціалістичної Праці. Нагадаємо: такої найвищої трудової відзнаки у Радянському Союзі удостоювалися громадяни за заслуги перед державою. Так, за самовіддану працю у різних галузях народного господарства це звання було присвоєно 80-м уродженцям Житомирщини.

— Ми пишаємося вами! Ви завжди будете прикладом для наслідування і завжди надихатимете нинішнє і прийдешні покоління на нові трудові звершення та подвиги, – зауважив очільник області, звертаючись до героїв-земляків.

— Перш за все, ви були непересічними, яскравими особистостями і, водночас, надзвичайно скромними та працьовитими людьми, котрі з великою любов’ю і відповідальністю ставилися до роботи, – зауважив Сергій Миколайович. – Не завжди маючи спеціальну освіту, ви наполегливо і старанно оволодівали передовими науковими досягненнями, досвідом роботи новаторів виробництва. Разом із тим, залежно від місцевих умов застосовували і свої методи роботи. Ви були ініціативними працівниками, мали лідерські якості і велику силу волі, а тому завжди були серед переможців трудового суперництва.

на Житомирщині проживає 16 Героїв Соціалістичної Праці, чотири Герої України, чотири повних кавалерів ордена Трудової Слави. А за роки державної Незалежності когорта наших земляків поповнилася чотирма Героями України. Серед них очільник області відзначив, зокрема, Володимира Дідківського, Володимира Литвина, Володимира Матвієнка та Ніну Матвієнко.

Словами окремої вдячності посадовець згадав ветеранів і тих героїв, котрі, незважаючи на поважний вік, досі беруть активну участь у громадському житті області. У їх числі – Герої Соціалістичної Праці Степан Бойко, Володимир Сингаївський, Юрій Рибак, Володимир Цирюк, Володимир Аврамець, повний кавалер ордена Трудової Слави Лідія Сівченко, Світлана Бернадська.

— Велика подяка вам за любов до рідної землі, вашу працьовитість і мудрість. Ваші імена займають гідне місце в історії нашої області. Щиро зичу вам міцного здоров’я та оптимізму. Хай втілюються у життя всі ваші сподівання, – сказав Сергій Рижук.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двоє пішоходів та водій ...

КОМЕНТАРІ