У Рівненській області учасники злочинного угруповання сплатили до Державного бюджету понад 250 тисяч гривень штрафу

У Рівненській області учасники злочинного угруповання сплатили до Державного бюджету понад 250 тисяч гривень штрафу

26.12.13 14:16 0 788
Вирок виніс Рівненський міський суд зловмисникам, які понад рік отримували незаконний прибуток від грального бізнесу, залучаючи у свої тенета азартних гравців. Їх незаконну діяльність припинили у квітні рівненські УБОЗівці.

У результаті проведених слідчих дій 19 та 20 квітня у восьми закладах співробітники підрозділу по боротьбі з організованою злочинністю виявили факти порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та відповідні документи, що свідчать про функціонування гральних закладів. Окрім того, під час санкціонованих судом обшуків було вилучено 180 одиниць комп’ютерної техніки з програмним забезпеченням для надання послуг азартних ігор та майже 60 тисяч гривень — коштів, отриманих від провадження незаконної діяльності.

Окрім Рівненщини, сфера діяльності зловмисників охоплювала територію ще трьох областей України.

Нещодавно Рівненський міський суд виніс обвинувальний вирок у кримінальному провадженні, яким було підтверджено діяльність організованої групи. Шестеро осіб уже сплатили до державної скарбниці 255 тисяч гривень. Крім того, за рішенням суду було конфісковано вилучене гральне обладнання.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ладан може приборкати ...
Наступна новина: Папа Римський Франциск ...

КОМЕНТАРІ