У Рівненській області профорієнтаційний захід для дітей-сиріт

У Рівненській області профорієнтаційний захід для дітей-сиріт

26.12.13 09:58 0 795
24 грудня фахівці Костопільського районного центру зайнятості спільно із працівниками відділу освіти райдержадміністрації, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели профорієнтаційний захід для дітей-сиріт «Твій вибір – твоє майбутнє». До центру зайнятості завітали 15 дітей-сиріт, які навчаються у випускних класах загальноосвітніх навчальних закладів, їх опікуни, соціальні працівники, які здійснюють соціальний супровід сімей, шкільні психологи.

Заступник директора районного центру зайнятості Богдан Орлов поінформував присутніх про послуги державної служби зайнятості для молоді, зокрема, допомогу у професійному виборі, професійному навчанні за направленням державної служби зайнятості, сприяння у працевлаштуванні на перше робоче місце.

Перед учасниками заходу також виступили методист відділу освіти райдержадміністрації Ірина Бернада, головний спеціаліст служби у справах дітей Наталія Семещук, провідний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Кравчук. Вони поінформували присутніх щодо державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського спілкування, державних соціальних гарантій при вступі на навчання та під час його проходження.

Гостям центру продемонстрували відеофільм про Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та розповіли про можливості здобуття тут сучасної робітничої професії.

Під час заключної частини заходу учні пройшли комп’ютерну діагностику професійної спрямованості, а їх опікуни в цей час поспілкувались із фахівцями соціальних служб та обмінялись думками з приводу почутого.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ