У Рівненській області презентація роботодавця

У Рівненській області презентація роботодавця

26.12.13 11:47 0 849
У залі Березнівського вищого професійного училища 24 грудня відбулася презентація роботодавця ТОВ “МОРГАН ФЕНІЧЕ“. На зустрічі були присутні 97 учнів, які обрали професію швачки. Відкрив захід директор районного центру зайнятості Валерій Денисенко, розповівши присутнім про сучасний ринок праці в районі, новітні тенденції у сфері зайнятості.

Директор з персоналу ТОВ “МОРГАН ФЕНІЧЕ” Олена Самчук поінформувала, що підприємство виготовляє та експортує м’які меблі, тому на підприємстві потрібні працівники-швачки, які бажають працювати у привабливих умовах, з перспективою кар’єрного росту, а також заробітною платою від 1500 грн до 3000 грн, що нараховується за принципом “Краще працюєш - більше отримуєш“. Начальник швейного цеху Наталія Литвинчук продемонструвала фільм про роботу в цехах підприємства та повідомила, що зараз на ТОВ “МОРГАН ФЕНІЧЕ” трудиться 450 працівників. У планах підприємства створити ще до 600 нових робочих місць.

Заступник директора училища з навчально-виробничої роботи Наталія Бойчук наголосила, що найголовнішим завданням навчального закладу є працевлаштування випускників, тому після цієї зустрічі буде обов’язково укладено договір між училищем та ТОВ “МОРГАН ФЕНІЧЕ“.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру Марія Солончук подякувала представникам підприємства за змістовну презентацію та висловила сподівання на подальшу співпрацю. Вона також наголосила, що при створенні нових робочих місць та працевлаштуванні на них молодих спеціалістів роботодавець може отримати фінансову підтримку держави.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Євромайданівцям нагадали, ...

КОМЕНТАРІ