У Тернополі освятили Різдвяну шопку та засвітили головну ялинку

У Тернополі освятили Різдвяну шопку та засвітили головну ялинку

26.12.13 13:45 0 880
24 грудня у Тернополі відбулося освячення Різдвяної шопки, передача Вифлеємського вогню та святкове запалення новорічної ялинки. Участь у заходах взяв міський голова Сергій Надал.

«Вітаю всіх тернополян із новорічно-різдвяними святами, які є найочікуванішими і найбажанішими для кожного. У цей час до батьківської хати збирається вся родина. Ми ж цього року встановили на Театральному майдані нову шопку, аби жителі і гості міста могли прийти сюди і помилуватися живими вівцями у ній, а також фігурами, які виготовив головний художник Тернопільського обласного театру актора і ляльки. Ця шопка є прикладом служіння громади з боку підприємців міста, адже саме вони посприяли в отриманні необхідних матеріалів для її створення. Тернополянам ж бажаю веселих і спокійних свят», - зазначив Сергій Надал.

Окрім того, у міській раді та поблизу новорічної ялинки кожен бажаючий може запалити собі свічку від Вифлеємського вогню і принести часточку цього тепла і світла у свою домівку.

Нагадаємо, що цього року вперше ялинка розташована на майдані Волі поблизу пам’ятника Данилу Галицькому. «Це пов’язано із подіями, що відбуваються в країні і нашому місті зокрема. Люди повинні мати достатньо місця для того, аби виявити свій протест. Водночас і святкування є важливими, тому було прийнято рішення про прикрашання живої ялинки на майдані Волі. Біля неї також розташована і невеличка шопка», - додав міський голова.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати затвердили ...
Наступна новина: Міліціонери встановлюють ...

КОМЕНТАРІ