На Тернопіллі архієпископ Нестор привітав Валентина Хоптяна з наступаючими святами

На Тернопіллі архієпископ Нестор привітав Валентина Хоптяна з наступаючими святами

26.12.13 15:11 0 852
З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим привітав голову Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна Архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор.

Він подякував керівнику області за невтомну працю на благо Тернопільського краю та Української держави, за прагнення змінити наш регіон у кращу сторону та за допомогу в розбудові української церкви. Архієпископ побажав здоров'я, терпіння та Божого благословення.

Валентин Хоптян подякував за привітання і пообіцяв архієпископу і надалі робити усе можливе заради процвітання Тернопільщини, задля кращого і заможнішого життя кожного співвітчизника.

"Ми примножуватимемо трудові здобутки, досягнення у розвитку значущих галузей і сфер регіону - будівництва, промислового виробництва, транспортного зв’язку, малого та середнього бізнесу, освіти, культури, медицини. Я вірю, - каже керівник області, - що спільними зусиллями влади і територіальних громад нам вдасться подолати всі проблеми, пов’язані з облаштуванням нашого побуту, та підняти рівень життя до європейських стандартів".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Фотограф Олег Панас ...

КОМЕНТАРІ