За один тиждень Палац Діда Мороза у Чернівцях відвідало майже 7 тисяч дітей

За один тиждень Палац Діда Мороза у Чернівцях відвідало майже 7 тисяч дітей

27.12.13 09:46 0 836
Ось уже тиждень, як навколо центральної ялинки міста на Соборній площі розгорнулося Різдвяне містечко. Кожна родина, котра навідується сюди, поринає у справді казкову новорічну атмосферу, адже сумувати не доводиться ані дітям ані дорослим.

На малечу щодня у своєму Палаці чекає Дід Мороз з ельфами. За розказаний віршик чи виконану пісеньку кожний гість чернівецької резиденції дідуся отримує пряника. Першого тижня роздано близько 7 тисяч таких солодких подарунків. Також кожному з бажаючих вручають листівку-аплікацію і роблять фейс-арт. Найбільше дітям довподоби, коли їм на щоці малюють сніжинку, ялинку або сніговичка. У вдячність за теплий прийом маленькі гості дарують свої новорічні малюнки та інші подарунки. На стіні кімнати Діда Мороза створено особливу галерею, яка складається із дитячих творів.

Неабиякою втіхою для дітей є знайомство і фотографування із казковими персонажами, які прогулюються площею: Лунтіком, Віні-Пухом, ведмедем з «Маші і ведмедя», а також симпатичними монстриками. Кожний маленький відвідувач також безкоштовно може прокататися на справжніх поні.

Уже доброю традицією стало облаштування під час новорічних свят на Соборній площі великої безкоштовної ковзанки. Щодня її відвідує щонайменше 700 дітей віком від 5 до 15 років. У їхньому розпорядженні – новісінькі ковзани різних розмірів та зручні полички для переодягання. Прикметно, що цьогоріч льодове покриття стало значно кращим. Усі розважальні об’єкти для дітей працюють щодня з 11.00 до 20.00.

На Різдвяному ярмарку для мешканців та гостей міста організовано святкову торгівлю ялинковими прикрасами, новорічно-карнавальною атрибутикою, дитячими іграшками та сувенірами. Гостинними господарями ярмарку представлений широкий асортимент хлібобулочних та кондитерських виробів (вироби з шоколаду, завиванець «Різдвяний», різдвяні капкейки, віденські вафлі з різними топінгами, ванільні пряники, медівники, маківники, різноманітні тістечка), кулінарних виробів (різдвяні пампухи, яблука в шоколаді, запіканки, начинки з різними наповнювачами, пончики, десерти, смажені каштани), продукції ресторанного господарства (віденські ковбаски, млинці в асортименті, деруни, смаженина по-буковинські, овочі на грилю, піца на різні смаки), гарячих напоїв, шоколадних та карамельних виробів.

Різдвяне містечко працюватиме до завершення зимових свят – до 20 січня включно.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Каїрі вибухнула бомба, є ...

КОМЕНТАРІ