За рік у регіональних засобах масової інформації вийшло майже 400 позитивних матеріалів про роботу буковинської міліції

За рік у регіональних засобах масової інформації вийшло майже 400 позитивних матеріалів про роботу буковинської міліції

27.12.13 15:21 0 811
Протягом 2013 року за ініціативою обласного міліцейського відомства було організовано та проведено 44 прес-конференції та брифінги, 54 іміджевих заходи та просто зустрічі з представниками засобів масової інформації.

І як результат таких зустрічей збільшення вдвічі кількості позитивних сюжетів та публікацій про роботу буковинської міліції, а саме, у 2012 році було 210 таких матеріалів, а в 2013 році - 397.

Це є яскравим свідченням того, що обласна міліція справді взяла курс на відкритість перед суспільством. Також про це неодноразово згадували чернівецькі журналісти у своїх статтях.

Окрема увага приділялась безпеці представників ЗМІ. За ініціативою керівництва УМВС області всі редакції регіональних засобів масової інформації отримали спеціальні яскраві жилети із написом «ПРЕСА» для того, щоб журналісти, оператори та фотокореспонденти без перешкод могли працювати під час масових заходів, а правоохоронці, в свою чергу, могли вчасно попередити небезпеку, або перешкоджання журналістській діяльності.

Також для всіх бажаючих представників ЗМІ у тирі Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції були організовані навчання по поводженню із «травматичною зброєю».

Звичайно були і неформальні зустрічі, де дужні стосунки закріплювались привітаннями із професійними святами та подарунками на згадку.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ