Буковинський лікар: "У святкові дні донорська кров надзвичайно потрібна, тож ми дякуємо міліціонерам за допомогу" (+)

Буковинський лікар: "У святкові дні донорська кров надзвичайно потрібна, тож ми дякуємо міліціонерам за допомогу" (+)

27.12.13 14:40 0 842
Курсанти Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції здали 10 літрів крові на потреби лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівців.

Вже протягом 5 років курсанти Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції систематично здають кров на потреби лікарні. Медики кажуть, такі донори – безцінні, адже зі здоров’ям у них проблем немає і вони завжди раді допомогти хворим.

Перед тим як здати кров, донор обов’язково перевіряється у лікаря. Йому вимірюють тиск, якщо він підвищений, то до здачі крові можуть і не допустити. Питають медики і про самопочуття. У міліціонерів зі здоров’ям все добре, тож вже у спеціальній кімнаті вони готуються до почесної місії.

Кожен міліціонер здав в середньому по 400 мл крові. Всього до акції долучилося 25 донорів у погонах. Зізнаються, хоча процедура і не з приємних, але надзвичайно потрібна.

Після здачі крові кожен донор обов’язково має відпочити протягом 10 хвилин та випити солодкий чай із печивом. На обличчях міліціонерів посмішки, адже вони зробили добру справу. Своїм прикладом вони закликають усіх здорових буковинців не бути байдужими до потреб хворих земляків.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Тернополянин виніс із ...

КОМЕНТАРІ