Буковинські автоінспектори оперативно знайшли водія, який підозрюється у скоєнні ДТП зі смертельним наслідком

Буковинські автоінспектори оперативно знайшли водія, який підозрюється у скоєнні ДТП зі смертельним наслідком

27.12.13 16:09 0 770
Інформація про загибель пішохода, на одній з вулиць міста Новодністровськ, надійшла в чергову частину ДАІ о 3-тій годині ночі 25 грудня.

34-річний мешканець міста Києва від численних травм помер на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Невідомий автомобіль, який наїхав на людину, зник з місця ДТП. Втім, співробітники дорожньо-патрульної служби Буковинської автоінспекції «за гарячими слідами» знайшли автомобіль.

«БМВ-520» без номерних знаків, розбитим лобовим склом, іншими явними ознаками свіжої аварії було виявлено у глибині саду, неподалік Українсько-Молдовського кордону. Перевірка номерів агрегатів іномарки по базах даних, додаткові слідчі дії, пов’язані з опитуванням людей, які ймовірно могли знати розшукувану особу, вивела оперативників і на того, хто керував чорним БМВ.

Затриманим виявився 39-річний мешканець мікрорайону «Діброва» міста Новодністровськ. Завдяки швидкій, добре організованій операції, вдалось також встановити, що чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль, працівники ДАІ, доставили на майданчик для затриманого транспорту районного відділу УМВС, а водія помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Прес-служба УДАІ УМВС

України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація щодо плану ...
Наступна новина: рятувальники знищили ...

КОМЕНТАРІ