В Луцьку олена Голєва організувала для дітей пільгових категорій новорічне свято

В Луцьку олена Голєва організувала для дітей пільгових категорій новорічне свято

27.12.13 09:21 0 893
За сприяння депутата Луцької міської ради Олени Голєвої сто дітей з сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах: дітей-сиріт, дітей з особливими потребами отримали солодкі подарунки. Окрім того юних гостей частували святковим обідом, пригощали морозивом у кафе «У Миколи». Потім Дід Мороз і Снігуронька запропонували учасникам свята цікаву розважальну програму з іграми, вікторинами, конкурсами і веселими хороводами. Серед учасників новорічного заходу були вихованці навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою», учні навчально-реабілітаційного центру, підопічні служби у справах дітей Луцької міської ради.

Олена Голєва неодноразово за власний кошт організовує Великодні, Новорічно-різдвяні свята для дітей, які недоотримують батьківського тепла чи мають проблеми зі здоров’ям.

Благодійниця вважає, що кожній дитині потрібні свята, віра в чудеса, і те, що мрії збуваються. «Для мене важливо щоб щирі дитячі оченята, у яких проглядається смуток, бодай на кілька годин засвітилися радістю» – сказала Олена Голєва.

Педагоги із НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою», які супроводжували дітей, розповіли, що Олена Голєва неодноразово допомагала їхнім вихованцям, зокрема, у придбанні шкільного приладдя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Посадовця-корупціонера з ...

КОМЕНТАРІ