У Луцьку стартує Міжнародний ветеранський турнір з футзалу «Дружба без кордонів»

У Луцьку стартує Міжнародний ветеранський турнір з футзалу «Дружба без кордонів»

27.12.13 10:06 0 799
До уваги любителів спорту та гостей нашого міста.

28-29 грудня в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін сіті» (вул.Карбишева, 1) відбудеться щорічний традиційний Міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів «Дружба без кордонів», організаторами яких є Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області та Федерація футболу міста Луцька.

В змаганнях візьмуть участь спортсмени-ветерани, які багато років віддали футболу, граючи в різних командах юнаків і дорослих, командах майстрів як в наш час, так і в часи колишнього Радянського Союзу, які і зараз продовжують пропагувати здоровий спосіб життя і є прикладом для наслідування молодшими поколіннями.

На майданчик «Арени спорт» вийдуть 8 ветеранських колективів, а саме: «Адамс» (м.Брест, Білорусія), ФК Львів, «Славія» (м.Рівне), «Наше місто» (Ковельський р-н), ФК «Володимирівка», «Колос» (м.Ківерці), «Шанс-Автокрамниця» (м.Ковель) і господарі - «Ветеран-Лучеськ».

Міжнародний турнір з футзалу серед ветеранів «Дружба без кордонів» відбуватиметься в два етапи. На першому груповому етапі команди принципом жеребкування будуть поділені на дві підгрупи (по чотири колективи). На другому етапі (плей-офф) команди зіграють півфінальні матчі, матч за 3-тє місце та фінал.

Початок ігор турніру 28 грудня (субота) о 10.30.

Урочисте відкриття 28 грудня (субота) об 11.30.

Початок ігор плей-офф 29 грудня (неділя) о 9.00.

Урочисте закриття змагань о 12.00 годині.

Запрошуємо всіх лучан та гостей міста відвідати міжнародні змагання ветеранів і підтримати своїх футбольних кумирів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ