Волинська область: рятувальники разом із священнослужителями закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час проведення новорічних та різдвяних свят

Волинська область: рятувальники разом із священнослужителями закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час проведення новорічних та різдвяних свят

27.12.13 14:40 0 841
Волинські рятувальники об’єднують зусилля пожежно-рятувальної служби та Церкви для підвищення рівня обізнаності населення з правил безпеки життєдіяльності та з надією не тільки попередити та застерегти, а й навчити громадян бути уважними до власної безпеки та безпеки ближнього свого.

26 грудня на базі навчального пункту НМЦ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області відбулась зустріч Благочинних округ області та працівників системи ДСНС України.

Заступник начальника У ДСНС України у Волинській області Микола Кревський розповів присутнім про причини та обставини пожеж, що трапились в області у цьому та минулому році, пригадав сумну статистику пожеж у релігійних закладах області, а також окремо наголосив на вимогах, які необхідно виконати для попередження пожеж в культових закладах та збереження унікальних дерев’яних церков - пам’яток архітектури Волині.

Благочинних особливо зацікавили питання необхідності облаштування церков системами автоматичної пожежної сигналізації, а також принципи роботи вогнегасників, їх необхідна у храмі кількість тощо.

Рятувальники прочитали лекцію з предмету «Пожежна безпека», розповіли про будову та принцип дії первинних засобів пожежогасіння, ознайомили присутніх з архівними відеоматеріалами про наслідки пожеж у церквах області, продемонстрували презентаційний фільм ДСНС України, роздали друковані матеріали: тематичні листівки, журнали «Пожежна безпека», буклети ДСНС України.

Насамкінець священики запевнили працівників ДСНС, що добре розуміють необхідність збереження людського життя та майна, а також храмів від вогняної стихії, а відтак підтримують рятувальників у їх благородній справі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковинський лікар: "У ...

КОМЕНТАРІ