Волинянин, який до смерті побив батька, може десять років провести у в'язниці

Волинянин, який до смерті побив батька, може десять років провести у в'язниці

27.12.13 13:18 0 761
74-річного мешканця Ратнівського району виявили мертвим. На тілі потерпілого були видимі тілесні ушкодження. Правоохоронці встановили, що вкоротив віку чоловікові рідний син.

До чергової частини Ратнівського районного відділу УМВС України у Волинській області зателефонував сільський голова та повідомив про нещастя. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Сім’я проживала в одному будинку. Час від часу обоє господарів заглядали до чарки. Будучи добряче напідпитку, між чоловіками виникла сварка. У результаті син так побив рідного батька, що той від отриманих травм помер.

Правоохоронці відразу встановили особу, причетну до скоєння кримінального правопорушення, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук. – Ним виявився 43-річний син потерпілого. Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, тож він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді арешту.

Слідчі ратнівського райвідділу розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. За нанесення тілесних ушкоджень, які спричини смерть, чоловік може опинитися за ґратами на строк від семи до десяти років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ