Закарпаття: на Тячівщині чоловік мало не вбив товариша через борг

Закарпаття: на Тячівщині чоловік мало не вбив товариша через борг

27.12.13 10:37 0 684
За давній борг всього лиш у сотню гривень, зловмисник так гепнув палицею по голові колегу-боржника, що той опинився в реанімації…

Фігурант справи, уродженець Рахівського району, разом із потерпілим влітку підробляли на пилорамі в сусідньому Тячівському районі. Один заборгував іншому 100 гривень, які вже тривалий час не віддавав. І от днями «кредитор» нагадав боржнику за гроші.

Віддавати гроші боржник бажання не мав, тож розмова між колегами по роботі переросла в сварку, а далі в бійку. В якусь мить нерви в чоловіка не витримали, він схопив дерев′яну палицю та щосили вдарив нею потерпілого по голові…

Як опісля засвідчила судмедекспертиза, цей удар спричинив людині тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, перелому скроневої кістки з переходом на основу черепа. Всі ці ушкодження становили реальну небезпеку для життя потерпілого в момент їх заподіяння.

Тепер забійкуватим рахівцем займається тячівська міліція. Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, досудовим розслідуванням зібрано достатньо доказів для пред’явлення зловмиснику підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень). За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові чоловік відкрив ...
Наступна новина: Ріо Фердинанд залишить ...

КОМЕНТАРІ