Закарпаття: на сусідку - з мотикою!

Закарпаття: на сусідку - з мотикою!

27.12.13 08:32 0 858
На Перечинщині сусідки з'ясовували стосунки за допомогою знаряддя для обробки грунту – мотики. Як наслідок, слідчий Перечинського райвідділу міліції оголосив одній з них про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

В Перечинський райвідділ міліції звернулася 49-річна жителька міста Перечина з заявою про побиття. В зверненні жінка повідомила міліцію, що її сусідка вранці напала на неї з мотикою і нанесла їй удари по голові.

Як з'ясували правоохоронці, того ранку газдиня вивела корову на пасовисько, а саме на земельну ділянку, що належить її матері. Та сусідка виявилася спритнішою і вже випасала там свою худобу. Коли жінка побачила, що хтось хазяйнує на її землі, то обурилася. Між ними зав’язалася словесна перепалка. На біду, в одної з жінок була з собою мотика. Довго не роздумуючи, підозрювана почала наносити нею супротивниці удари по різних частинах тіла.

Згідно висновків експерта, внаслідок даного інциденту постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Дана подія облікована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань райвідділу міліції з попередньою правовою кваліфікацією – ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.

Ці дві сусідки постійно сваряться через дрібниці, знаходять найменші приводи для того, аби лаяти одна одну. І от врешті-решт їх конфлікт завершився плачевно. Підозрювана по даній справі може поплатитися за свій вчинок обмеженням чи позбавленням волі.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ